Lima

Nu sitter jag Arequipa hemma hos familjen Lindström.  Det känns fantastiskt skönt att vara framme och på måndag sätter språkstudierna igång på allvar.
Efter en lång resa kom jag igår fram till Lima. Där mötte Maggan mig och vi åkte dirket till hennes hotell. Där fick jag lite frukost och VÄRLDENS mest välbehövliga och helt otroligt underbara dusch. Det var helt fantastiskt att få duscha. Hade ju så mycket kläder på mig när jag kom hit eftersom  det var 20 minus när jag åkte hemifrån. Efter det blev det en härlig och slapp dag med Maggan i Lima. Det kändes väldigt skönt att få känna av landet lite innan man åkte vidare. Det känns kul och bra att vara här trots att jag är väldigt trött.
Hemma i Sverige har jag hört att det blev snöstorm precis efter jag åkt. Har ni det bra trots det? hoppas på det...=)

Peru

Nu är det ÄNTLIGEN dags att damma av min gamla blogg igen. Den har haft ett alldeles för långt sommar(och jul-)lov. Här kommer jag de närmsta månaderna att skriva om min volontärresa till Peru. Jag åker för en organisation som heter ELM-Bv och ger mig av nu på tisdag den 26:e januari. Mitt mål är, om det finns möjlighet, att uppdaterna någon gång per vecka. Håll till godo och följ mig gärna.


RSS 2.0