Peru

Nu är det ÄNTLIGEN dags att damma av min gamla blogg igen. Den har haft ett alldeles för långt sommar(och jul-)lov. Här kommer jag de närmsta månaderna att skriva om min volontärresa till Peru. Jag åker för en organisation som heter ELM-Bv och ger mig av nu på tisdag den 26:e januari. Mitt mål är, om det finns möjlighet, att uppdaterna någon gång per vecka. Håll till godo och följ mig gärna.


Kommentarer
Postat av: Maria Nilsson

Hej Karin

Tror att du har landat i Lima nu om det inte är förseningar - hoppas det inte varit allt för skakigt från Miami. Hoppas Maggan är och möter dig.

Lycka till med allt.

Kram Maria

2010-01-27 @ 15:42:25
Postat av: Karin

Hej Maria!!

Tack! är framme i Arequipa idag. resan gick bara bra och det var verkligen superskönt att vara i Lima en dag med Maggan först innan man åkte vidare. hon är ju supersöt!!

hoppas ni har det bara bra därhemma i snökaoset!

Kramar

2010-01-29 @ 00:19:08
Postat av: Kristina Pandurovic

Heej Karin!

Jag kommer följa dig här på din blogg, och jag ler redan nu när jag läser vad du skriver! Peru är fantastiskt och Chiclayo är bra på många sätt, främst är det ju människorna som du kommer möta som gör det så fantastiskt!



Har också ett tips till dig på vad du kan besöka, och det ligger nära där Maggan och Erik bor! En kyrkogård...jag vet det låter konstigt, men jag lovar dig, det är något annat än vad vi är vana vid!



Hälsa familjen Andersson och ta hand om dig!!

stoor kram

2010-01-29 @ 10:01:14
Postat av: Maria Nilsson

Skönt att du är framme nu - du har väl sett så många kort på kyrkogården - men den är värd ett besök eller flera ändå. Du går förbi frissan på vägen dit och jättefina blommor på vägen hem

Kanske du också får en ros...

Kram

2010-01-29 @ 13:24:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0